Inloggen
Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Heemse-Marslanden
De Levensbron

17 & 18 Januari is het Jeugdleidersconferentie gehouden in Lunteren.

Jongeren die een levende relatie hebben met God. Jongeren die weten dat ze geliefd zijn door hun Vader. Jongeren die voorbeelden in hun leven hebben waar ze van kunnen leren. Jongeren die verlangen naar meer van God en dat willen delen met de mensen om hun heen…

Zie onderaan dit artikel de bijlage voor een impressie Jeugdleidersconferentie.

Voor meer informatie (o.a. presentatie ds. Slotman) kijk op http://www.jeugdleidersconferentie.nl/Youth for Christ, Jeugdwerk XS / Impuls in jongerenwerk / Teambuilding 2.0

TRAININGSTOUR dichterbij jongeren!

februari 2014 | 10 plaatsen door heel Nederland

 

Zie de bijlage hieronder voor meer informatie.

    Pagina 1

 

        Pagina 2

Tijdens de coaching van mentoren 29 oktober jl., is onderstaand filmpje getoond.

Een aantal mentoren heeft de toerustingsdag voor mentoren bezocht in Zwolle 12 oktober jl.

 

Check hier het filmpje en de samenvatting (pdf) van de hoofdlezing, door Corjan Matsinger, tijdens symposium catechese op 12 oktober 2013 in Zwolle. Corjan Matsinger heeft ervoor gekozen zijn hele verhaal te koppelen aan het geweldige Pixar filmpje ‘La Luna’.

samenvatting lezing Corjan Matsinger, symposium catechese 12 oktober 2013

 Jeugdleidersconferentie 2014 - 17 en 18 januari

 

foto

 

Dat is ons verlangen… en wij geloven dat jij die met jongeren werkt een belangrijke rol speelt in het doorgeven van Gods liefde. Dat je Zijn beeld mag weerspiegelen naar die jongeren. Dat je wat dat betreft een enorme verantwoordelijkheid draagt. Maar ook dat God door jou heen wil werken, en je daar Zijn Geest bij geeft. Wat is het goed om daar samen een paar dagen bij stil te staan, opgebouwd te worden, verhalen te kunnen delen en God te prijzen en te vragen om Zijn hulp.

Op 17 en 18 januari 2014 is de volgende conferentie en daarover kun je op deze site alle informatie vinden! We denken dat de sprekers, de muziek, de workshops en alles wat er deze conferentie gaat gebeuren je zal stimuleren en motiveren in je relatie met God en met de jongeren die God in je leven heeft geplaatst.

Graag tot ziens straks in januari, in De Werelt!voor meer informatie jeugdleidersconferentie 17 & 18 januari 2014