Inloggen
Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Heemse-Marslanden
De Levensbron

Terugblik zondag 15 maart; eerste bijeenkomst Bijbelclub

Afgelopen zondag was het dan zover; de eerste bijeenkomst van de Bijbelclub. Wat waren we met veel kinderen! Het was voor iedereen best een beetje spannend zo'n eerste keer, maar het was erg leuk en leerzaam.

We hebben een bijbelverhaal gehoord over de wapenrusting, en daarna een uitleg hierover gehad. Elke keer behandelen we een deel van die wapenrusting, deze keer ging het over het harnas van de gerechtigheid. De kinderen hebben samen steekwoorden opgeschreven over oorlog en vrede, dit ging heel goed! Alle kinderen hebben wat uitleg en een werkje op papier meegekregen. Het zou fijn zijn als de kinderen dit thuis goed bewaren (bijv. in een mapje), zo kunnen ze het elke keer zelf aanvullen.

Tot de volgende keer!

Welkom op de speciale pagina voor "De Bijbelclub" (groep 5-8)

“De Bijbelclub”: Eens per 4 weken gaan de kinderen van groep 5 t/m groep 8 tijdens de ochtenddienst voor de preek (voor het bijbel lezen) uit de kerkzaal. Daar wordt met hen net als bij de kindercatechese onderbouw op hun eigen niveau gepraat over het onderwerp van de preek zodat ze God meer en meer leren kennen.