Inloggen
Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Heemse-Marslanden
De Levensbron

Motortoertocht Hadassa hoeve

De lente is in aantocht, de dagen worden zonniger en langer, de koeien gaan de wei weer in en de motoren gaan de weg weer op. Voor de motorrijder begint het seizoen weer! Het leek een paar enthousiaste motorrijders uit Hardenberg een goed idee om een motortoertocht te organiseren waarbij de opbrengst bestemd is voor de Hadassa hoeve. Deze geheel verzorgde motortoertocht is gepland op 10 mei 2014 en wordt volledig verzorgd door de medewerkers en clienten van de Hadassa hoeve. Elke motorrijder wordt ontvangen met koffie en eigengemaakte koek. De lunch wordt onderweg op locatie ook verzorgd en bij terugkomst sluiten we af met een barbecue en heeft een ieder de mogelijkheid om een kijkje te nemen rondom de Hadassa hoeve. Deze geheel verzorgde dag kost €25,= per persoon. Ben je net zo enthousiast als de organisatoren en heb je zin om mee te gaan meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanmelden kan tot 7 april 2014. Tot ziens bij de Hadassa hoeve!

Om een goed beeld te krijgen waar je als motorrijder die dag voor rijdt volgt nu wat informatie over de Hadassa hoeve. Hadassa hoeve biedt een unieke woonplek aan jonge vrouwen tussen de 16 en 23 jaar, die niet in staat zijn zelfstandig te functioneren. Dit als gevolg van bijvoorbeeld een turbulente jeugd of een sociale beperking. Hadassa helpt deze jonge vrouwen hun leven op de rails te krijgen en een zelfstandig leven op te bouwen. Hadassa hoeve is gevestigd in een volledig gerenoveerde boerderij in het buurtschap Ane, bij Hardenberg. We werken met een eigen uniek concept voor de begeleiding en opvang op de hoeve.

In vier fases – leunen – leven – leren – loslaten – werken we samen met de jonge vrouwen aan herstel van zelfvertrouwen en zelfstandigheid. De landelijke omgeving zorgt voor rust en ontspanning, terwijl de bedrijvigheid in en om de hoeve allerlei bezigheden biedt om talenten (weer) te ontdekken en te gebruiken. Wij geloven dat ieder mens zichzelf kan ontplooien en zijn omgeving kan verrijken met zijn talenten. Voor meer info: www.hadassahoeve.nl.