Inloggen
Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Heemse-Marslanden
De Levensbron

Een groep enthousiaste christenen uit verschillende kerken heeft het plan opgevat om een Vakantie Bijbelweek te houden in de voorjaarsvakantie. Deze vindt plaats van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 februari.

Dat willen zij om kinderen op een leuke manier bezig te laten zijn met het christelijk geloof. Er wordt op drie ochtenden een programma gehouden rondom het thema 'Jij bent een koningskind'.

Met alle kinderen wordt in de aula van het Greijdanus College gekeken naar toneelspel, geluisterd naar een mooi verhaal, liedjes gezongen en spelletjes gedaan. In kleinere groepjes praten de kinderen daarna door over het thema en krijgen ze wat lekkers. Daarna gaan ze knutselen.

Alle activiteiten vinden 's ochtends plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Op donderdagavond is er een familieavond van 19.00 tot circa 20.00 uur, voor alle kinderen en hun familie, om te laten zien wat we allemaal hebben gedaan. De kinderen hoeven niet alle dagen te komen. Deze dagen kunnen ook afzonderlijk worden bezocht.

Als ouders in de voorjaarsvakantie werken, dan mogen de kinderen om 08.00 uur gebracht worden. Ze kunnen blijven tot 12.15 uur. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch aan Aly Jurjens: 06-51614712. De kosten bedragen 0,50 euro per kind per ochtend.

Zie ook de powerpoint presentatie (onder aan dit bericht: Bijlages)